Угода користувача

Ви справжнім підтверджуєте, що прочитали, зрозуміли і повністю згодні дотримуватися цієї Угоди і Політики конфіденційності Гала-Маркет. Ви підтверджуєте, що з моменту реєстрації на Сайті та протягом часу користування Послугами Гала-Маркет, а також персоналізованими сервісами Сайту, Ви є Користувачем Гала-Маркет аж до Вашого особистого звернення до Служби клієнтської підтримки Гала-Маркет про відмову від будь-яких взаємин з Гала-Маркет.

Терміни та поняття, що використовуються в цій Угоді

Гала-Маркет — Інтернет-магазин Гала-Маркет — це зареєстрована в установленому порядку торгова марка Гала-Маркет та фізична особа підприємець Коваленко Л. І. (ЄДРПОУ 1640904024) за юридичною адресою: смт. Якимівка, вул. М. Патріотів 8а та смт. Якимівка, вул. Ігоря Щербіни), яка здійснює свою діяльність за допомогою Інтернет-ресурсу та  супутніх йому сервісів.
Сайт — ресурс, розташований в мережі Інтернет за адресою www.gala-market.com.ua що є власністю Гала-Маркет. Термін «Сайт» у цій Угоді включає також Мобільні додатки.
Мобільні додатки  — додатки Гала-Маркет для платформ iOS та Android, що використовують ресурси сайту.
Товар — книжкова та канцелярська продукція, игри та іграшки, наочність, аудіо- та відеодиски, а також інші товари, представлені в каталозі Гала-Маркет на Сайті.
Реєстрація — процедура внесення Особистих даних Користувача в спеціальну форму на Сайті, необхідну для виконання Гала-Маркетом Договору, за яким Користувач, що реєструється, є вигодонабувачем, а також для доступу Користувача до персоналізованих сервисів Сайту.
Персональні дані — особиста інформація (у тому числі прізвище, імя, по батькові, дата народження, адреса, контактний телефон, адреса електронної пошти), добровільно та усвідомлено, що надається Користувачем при Реєстрації та/або оформленні Замовлення на Сайті, та необхідна для виконання Гала-Маркетом Договору, за яким Користувач, що реєструється, є вигодонабувачем, а також для доступу Користувача до персоналізованих сервісів Сайту.
Рекламний партнер — особа, яка надає рекламні послуги інтернет-магазину Гала-Маркет
Cookie — фрагмент даних, що відправляється на компютер Користувача, при заході на певну веб-сторінку, в тому числі при здійсненні активних дій. За допомогою cookie Сайт ідентифікує браузер Користувача при повторному відвідуванні.
Договір — відносини між Гала-Маркет та Користувачем з придбання Товару та/або Завантаження Електронних книг на умовах цієї Угоди, що виникають з моменту підтвердження Замовлення Гала-Маркетом при придбанні Товару та з моменту внесення Користувачем авансового платежу за Електронну книгу
Користувач або «Ви»  — будь-яка фізична або юридична особа (представник юридичної особи), яка добровільно пройшла Реєстрацію та/або оформила Замовлення на Сайті та отримала унікальний код авторизації для користування персоналізованими сервісами Сайту, а також для здійснення покупок на Сайті.
Код авторизації — пароль Користувача на Сайті, який генерується автоматично Сайтом та надсилається на електрону пошту, яку Користувач вказав в замовленні.
Особистий простір — персоналізований інтерфейс Сайту з набором користувальницьких інструментів для здійснення покупок з каталогу Гала-Маркет на Сайті, а також для користування персоналізованими сервісами Сайту.
Замовлення — заявка Користувача на придбання Товару з каталогу Гала-Маркет, оформлена за допомогою електронної форми на Сайті (далі «Кошик») самим Користувачем та/або по телефону через співробітника операторської служби Гала-Маркет. Підтвердженням факту оформлення Замовлення є присвоєння йому унікального ідентифікаційного номеру з 5 цифр.
Послуги — комплекс діяльності Гала-Маркету в відношенні Користувача з метою виконання умов Договору.
Авторизація — ідентифікація Користувача на сайті за допомогою введення в полі авторизації особистого коду авторизації.
Угода — ця Угода користувача, що регулює відносини Гала-Маркету та Користувача протягом усього періоду надання Послуг та доступу Користувача до персоналізованих сервісів Сайту.
Політика конфіденційності — положення Угоди, що регулюють зобовязання Гала-Маркету з обробки персональних даних Користувача.
Електронні книги  — тексти чи аудіозаписи (фонограми) Творів, розміщені електронному вигляді на Сайті.
Твори  — результати інтелектуальної діяльності, що охороняються (обєкти інтелектуальної власності): це раніше опубліковані тексти літературних творів, їх назви, персонажі, передмови, післямови, коментарі, пояснення, виноски, анотації, статті, збірники статей, інші складові твори; а також ілюстрації, обкладинки, фотографії, графіка (художні твори) та інші твори, що увійшли складовою до літературного твору (книгу).
Завантаження  — електронна цифрова передача Електронної книги, що призводить до створення електронної цифрової копії такої Електронної книги у памяті пристрою Користувача, який Користувач може використовувати для зберігання та подальшого відтворення Електронної книги.

 

ЧАСТЬ I. Про взаємовідносини Гала-Маркет з Користувачем

1. Загальні положення

1.1. Гала-Маркет пропонує Вам свої Послуги та сервіси Сайту на умовах, викладених у цій Угоді.
1.2. Використання сервісів Сайту, а також всі відносини між Вами та Гала-Маркетом, повязані з використанням сервісів Сайту, регулюються цією Угодою.
1.3. Використовуючи будь-який з сервісів Сайту або скориставшись будь-якою його функціональною можливістю, Ви висловлюєте свою беззастережну згоду з усіма умовами цієї Угоди та всіма іншими умовами, викладеними на сторінках Сайту, зобов'язуйтесь дотримуватися. з умов негайно припинити використання сервісів та залишити Сайт.
1.4. Ви поінформовані, що ця Угода поширюється на всі існуючі на даний момент сервіси Сайту, а також на будь-який їх розвиток та/або додавання нових сервісів.
1.5. Ви визнаєте і погоджуєтеся, що ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Вами і Гала-Маркетом агентських відносин, відносин товариства (спільної діяльності), відносин особистого найму, або якихось інших відносин, прямо не передбачених цією Угодою.
1.6. Ця Угода регулюється цивільним кодексом України, та Законом України про захист прав споживачів.
1.7. Ви погоджуєтесь на те, що всі можливі суперечки з приводу цієї Угоди і відносин між Вами і Гала-Маркет будуть вирішуватися за нормами українського законодавства.
1.8. Ви погоджуєтесь, що визнання судом будь-якого положення Угоди недійсним або, яке не підлягає примусовому виконанню, не тягне за собою недійсність або нездійсненність інших положень Угоди.
1.9. Бездіяльність з боку Гала-Маркет в разі порушення Вами положень Угоди не позбавляє Гала-Маркет права вжити відповідних дій на захист своїх інтересів пізніше, а також не означає відмови Гала-Маркету від своїх прав у разі вчинення в подальшому подібних порушень.
1.10. Гала-Маркет залишає за собою право змінювати цю Угоду без будь-якого спеціального повідомлення. Нова редакція Угоди набирає чинності з моменту її розміщення на цій сторінці, якщо інше не передбачено новою редакцією Угоди. Редакція Угоди, що діє, завжди знаходиться на даній сторінці за адресою //www.gala-market.com.ua/agreement/.
1.11. Ви підтверджуєте свою згоду з положеннями цієї Угоди натисканням кнопки «Прийняти Угоду користувача» при Реєстрації, у тому числі на останньому етапі оформлення Замовлення на Сайті.
1.12. Гала-Маркет рекомендує особам, які не досягли 18 років, утриматися від доступу до персоналізованих сервісів Сайту. Гала-Маркет не збирає знань відомостей, що надійшли від неповнолітніх, включаючи персональні дані останніх, не використовує і не орієнтує зміст Сайту на неповнолітніх. Відповідальність за дії неповнолітніх, включаючи придбання ними Товарів з каталогу Гала-Маркет на Сайті, лежить на законних представниках неповнолітніх.

2. Опис Послуг Гала-Маркет

2.1. Гала-Маркет здійснює продаж Товару та Електронних книг за допомогою веб-ресурсуwww.gala-market.com.ua та супутніх сервісних служб Гала-Маркету.
2.2. Гала-Маркет здійснює доставку Товару способами, визначеними в частині 3 цієї Угоди.
2.3. Гала-Маркет надає доступ до персоналізованих сервісів Сайту для отримання найбільш повної інформації по товару, що Вас цікавить, створення рейтингів та думок, участі в конкурсних програмах та інших акціях, що проводяться Гала-Маркетом для персоналізованого середовища Сайту.

3. Реєстрація, авторизація та безпека

3.1. Реєстрація на Сайті Гала-Маркет надає Вам непередаване право користуватися своїм кодом авторизації, що є унікальним символьним імям Вашого облікового запису. Код авторизації надається Вам для доступу до персоналізованих сервісів Сайту, а також для здійснення покупок з каталогу Гала-Маркет на Сайті.
3.2. Ви несете відповідальність за безпеку Вашого коду авторизації, а також за все, що буде зроблено з використанням персоналізованих сервісів Гала-Маркет під Вашою авторизацією.
3.3. Ви погоджуєтесь з тим, що тільки Ви самостійно здійснюєте безпечне завершення роботи під своїм кодом авторизації (кнопка «Вихід») після закінчення кожної сесії роботи з персоналізованими сервісами Сайту та зобовязуєтеся забезпечувати конфіденційність свого коду авторизації до персоналізованих сервісів Сайту.
3.4. Ви підтверджуєте, що не маєте права передавати свій код авторизації третім особам, а також не маєте права отримувати його від третіх осіб. Також Ви погоджуєтесь, що Гала-Маркет не несе жодної відповідальності за угодами між Вами та третіми особами з використанням персоналізованих сервісів Сайту під Вашою авторизацією.
3.5. Ви погоджуєтесь з тим, що Ви зобовязані негайно повідомити Гала-Маркет про будь-який випадок несанкціонованого доступу до Вашого коду авторизації та/або будь-якого порушення безпеки Вашого Особистого Простору.
3.6. Ви згодні з тим, що Гала-Маркет залишає за собою право видалити Ваш обліковий запис, якщо Ви не використовували свій доступ до персоналізованих сервісів Сайту протягом досить довгого часу. Визначення достатності неактивності облікового запису у кожному даному випадку залишається на розсуд Гала-Маркет.
3.7. Сервіси Сайту можуть містити посилання на інші ресурси. Ви визнаєте і погоджуєтеся з тим, що Гала-Маркет не несе ніякої відповідальності за доступність цих ресурсів і за їх контент, а також за будь-які наслідки, повязані з цими ресурсами.
3.8. Ви також погоджуєтесь з тим, що Гала-Маркет не несе жодної відповідальності за Ваші персональні дані, які Ви надаєте стороннім ресурсам та/або іншим третім особам у випадку переходу на них.
3.9. Ви підтверджуєте, що Гала-Маркет не відповідає за можливу втрату та/або псування даних, яка може статися через порушення Вами положень цієї Угоди, а також неправильного доступу та/або використання персоналізованих сервісів Сайту.

4. Зобовязання Користувача в Реєстрації

4.1. Для придбання Товару з каталогу Гала-Маркет на Сайті, а також для доступу до персоналізованих сервісів Сайту Ви погоджуєтеся надати достовірну і повну інформацію з питань, необхідних для реєстрації, та щодо купованого Вами Товару/Електронних книг та/або Вашого доступу до персоналізованих сервісів Сайту. Ви також зобовязуєтеся підтримувати цю інформацію в актуальному стані.
4.2. У випадку, якщо Ви надали неправильну інформацію, або у Гала-Маркет є серйозні підстави вважати, що надана Вами інформація неповна та/або недостовірна, Гала-Маркет має право заблокувати або видалити Ваш обліковий запис та відмовити Вам у користуванні.

5. Зобовязання Користувача під час використання сервісів Сайту

5.1. Ви погоджуєтесь не використовувати сервіси Сайту з метою:
5.1.1. завантаження контенту, що є незаконним, порушує будь-які права третіх осіб; пропагує насильство, жорстокість, ненависть та/або дискримінацію за расовою, національною, статевою, релігійною, соціальною ознаками; містить недостовірні відомості та/або образи в адресу конкретних осіб, організацій, органів влади;
5.1.2. спонукання до вчинення протиправних дій, а також сприяння особам, дії яких спрямовані на порушення обмежень та заборон, що діють на території України;
5.1.3. порушення прав неповнолітніх осіб та/або заподіяння їм шкоди в будь-якій формі;
5.1.4. обмеження прав меншин;
5.1.5. видачі себе за іншу людину або представника організації та/або співтовариства без достатніх на те прав, в тому числі за співробітників Гала-Маркету;
5.1.6. введення в оману щодо властивостей та характеристик будь-яких Товарів із каталогу Гала-Маркет на Сайті; некоректного порівняння Товарів, а також формування негативного ставлення до осіб, які не користуються певними Товарами, або засудження таких осіб;
5.1.7. завантаження контенту, який Ви не маєте права робити доступним за законодавством України або згідно з будь-якими контрактними відносинами;
5.1.8. завантаження контенту, який зачіпає та/або містить будь-який патент, торговий знак, комерційну таємницю, фірмове найменування, авторські та суміжні з ними права, а також інші права на результати інтелектуальної діяльності, що належать або правомірно використовуються третіми особами;
5.1.9. завантаження не дозволеної спеціальним чином рекламної інформації та/або спаму;
5.1.10. збору та обробки персональних даних, інформації про приватне життя будь-яких осіб;
5.1.11. порушення нормальної роботи Сайту Гала-Маркет;
5.1.12. порушення українських чи міжнародних норм права.
5.2. Ви погоджуєтесь не використовувати на сервісах Сайту лайливих слів, непристойних та образливих образів, порівнянь та виразів, у тому числі щодо статі, раси, національності, професії, соціальної категорії, віку, мови людини та громадянина, а також щодо організацій, органів влади , офіційних державних символів (прапорів, гербів, гімнів), релігійних символів, обєктів культурної спадщини (памятників історії та культури).
5.3. Ви визнаєте і погоджуєтесь, що Гала-Маркет має право (але не обовязок) на свій розсуд відмовити в розміщенні та/або видалити будь-який контент, доступний через персоналізовані сервіси Сайту.
5.4. Ви можете писати рецензії на товари, додавати зміст та ілюстрації, залишати відгуки про різні сервіси та заходи, спецпроекти та конкурси магазину. При цьому не допускається розміщення на Сайті інформації, що порушує законодавство. При розміщенні рецензій та відгуків Ви зобовязуєтесь не розміщувати інформацію, що суперечить нормам, встановленим пунктами 5.1., 5.2. та 5.5. Користувальницької угоди.
5.5. Ви погоджуєтесь з тим, що Інтернет-магазин «Гала-Маркет» залишає за собою право редагувати та видаляти:
5.5.1. некоректні відгуки в адресу інших відвідувачів сайту, співробітників магазину, конкретних осіб та організацій;
5.5.2. агресивні відгуки, що провокують відвідувачів сайту на дії у відповідь;
5.5.3. рекламу товарів та послуг, не представлених на сайті Інтернет-магазину «Гала-Маркет»;
5.5.4. посилання на сторонні ресурси та сайти організацій;
5.5.5. продубльовані в серійних товарах відгуки та рецензії;
5.5.6. рецензії, чиїм автором рецензент не є, а також матеріали із встановленим першоджерелом;
5.5.7. фотографії та ілюстрації, що не мають відношення до товару;
5.5.8. неякісні ілюстрації, що неадекватно передають зображення оригіналу;
5.5.9. ілюстрації, що збігаються з вже розміщеними на сайті матеріалами;
5.5.10. відгуки, які не мають відношення до предмета рецензування;
5.5.11. рецензії та відгуки, що порушують пункти 5.1. і 5.2. Користувальницької угоди;
5.5.12. рецензії та відгуки, що містять наклеп та образи на адресу авторів, інших користувачів та будь-яких третіх осіб;
5.5.13. рецензії та відгуки, що містять відомості, здатні завдати шкоди честі, гідності та діловій репутації або іншим чином дискредитують авторів (та їх твори), інших користувачів та будь-яких третіх осіб;
5.5.14. рецензії та відгуки, що містять інформацію про приватне життя, особисту та сімейну таємницю третіх осіб.
5.6.Інтернет-магазин «Гала-Маркет» оцінює кожен відгук та рецензію за своїм внутрішнім переконанням та залишає за собою право на видалення відгуку, який, на його думку, порушує зазначені вище правила, без пояснення причин. Інтернет-магазин «Гала-Маркет» залишає за собою право не листуватися з авторами віддалених рецензій та відгуків. Жодні претензії від авторів щодо видалення їх рецензій та відгуків не приймаються та не розглядаються.
5.7. Якщо Інтернет-магазин «Гала-Маркет» вважає, що відкликання або рецензія не відповідають вимогам, що має, він має право негайно видалити відгук або рецензію. Інтернет-магазин «Гала-Маркет» до або після видалення відгуку може надіслати автору відгуку електронне повідомлення з вимогою внести зміни у відгук. При недотриманні цієї вимоги протягом доби, відкликання частково або повністю видаляється (якщо його не було видалено Інтернет-магазином «Гала-Маркет» негайно). Відгуки відвідувачів, які не вказали e-mail, коригуються одразу. У разі систематичного порушення правил відвідувач сайту блокується до написання відгуків.
5.8. Відвідувачі інтернет-магазину «Гала-Маркет» мають можливість поскаржитися на відгук, що порушує правила сайту. Усі повідомлення розглядаються. На підставі підтверджених даних вживаються відповідні заходи.
5.9. Користувачі можуть розміщувати на Сайті контент (відео-, аудіо-, текстові матеріали) з інших сайтів та соціальних мереж (блогерські відгуки) тільки в тому випадку, якщо при цьому Користувачі гарантують, що вони самі є автором цього контенту, або ними отримано згоду від авторів контенту на розміщення контенту на Сайті. Гала-Маркет не несе відповідальності за зміст такого контенту, а також за дотримання прав авторів при розміщенні такого контенту на Сайті. У випадку, якщо до Гала-Маркету будуть предявлені якісь претензії третіми особами у звязку з порушеннями їх прав у результаті розміщення контенту на Сайті, Користувач зобовязується самостійно врегулювати такі претензії, а також відшкодувати збитки, завдані внаслідок предявлення таких претензій.

6. Інформаційна підтримка Користувача

6.1. Цим Ви даєте свою добровільну згоду на інформування Вас про всі дії Гала-Маркету, повязані з наданням Послуг, у тому числі про статус виконання Замовлення, а також про інші події будь-якого характеру, що стосуються персоналізованих сервісів Сайту.
6.2. Згода на отримання розсилки
Підписуючись на розсилку через SMS, Viber та email Інтернет-магазину «Гала-Маркет» або третіх осіб, уповноважених на розсилку від імені Інтернет-магазину «Гала-Маркет», у мережі Інтернет www.gala-market.com.ua, Користувач погоджується отримувати інформаційне розсилання на телефон та електронну адресу, вказану ним при підписці через сервіс підписки інформаційного розсилки на сайті www.gala-market.com.ua. Він поінформований про те, що у випадку, якщо у нього виникне бажання відмовитися від інформаційної розсилки www.gala-market.com.ua, йому буде необхідно самостійно перейти за посиланням «Відписатися від розсилки», зазначеного в тексті повідомлень, що надсилаються сайтом, з електронної адреси Інтернет-магазину «Гала-Маркет»info@gala-market.com.ua або видалити ознаку його згоди на отримання інформаційних розсилок в Особистому Кабінеті на сайті www.gala-market.com.ua. Користувач також надає дозвіл Інтернет-магазину «Гала-Маркет» або третім особам, уповноваженим на розсилку від імені Інтернет-магазину «Гала-Маркет», збирати, зберігати та обробляти всі передані ним на адресу Інтернет-магазину «Гала-Маркет» його персональні дані (у тому числі прізвище, ім'я, по батькові та адресу електронної пошти) з метою інформування про новини та інші події Інтернет-магазину «Гала-Маркет».
6.3. Ви погоджуєтесь, що Гала-Маркет не несе жодної відповідальності за затримки, збої, неправильну або несвоєчасну доставку, видалення або незбереження будь-яких повідомлень. При цьому Гала-Маркет залишає за собою право повторного спрямування будь-якого повідомлення, у разі його неотримання Вами.
6.4. Усі запитання щодо інформаційної підтримки Ви можете задати до Служби клієнтської підтримки за адресою info@gala-market.com.ua.

7. Припинення Реєстрації Користувача

7.1. Ви погоджуєтесь, що Гала-Маркет залишає за собою право заблокувати та/або видалити Ваш обліковий запис, або припинити дію Вашого облікового запису щодо будь-яких сервісів Сайту при порушенні Вами будь-якого з положень цієї Угоди.
7.2.Ви маєте право в будь-який момент вимагати від Гала-Маркету видалення та/або блокування свого облікового запису на Сайті Гала-Маркет. Для цього Вам необхідно направити до Служби підтримки клієнтів Гала-Маркету за адресою info@gala-market.com.ua відповідну вимогу.

8. Право власності Гала-Маркету

8.1. Ви визнаєте і погоджуєтесь з тим, що сервіси Сайту та всі програми, пов'язані з ними, містять конфіденційну інформацію, що належить Гала-Маркету, яка захищена законодавством України, а також міжнародним правом.
8.2. Ви погоджуєтесь, що контент, що надається Вам в процесі використання персоналізованих сервісів Сайту, належить Гала-Маркету, захищений авторськими правами, торговими знаками, патентами останнього, а також відповідними законами, що діють на території України.
8.3. Гала-Маркет надає Вам непередаване право використовувати всі персоналізовані сервіси Сайту, за умови, що ні Ви самі, ні будь-які інші особи за допомогою з Вашого боку не будуть відтворювати, копіювати або переробляти (модифікувати) їх, а також використовувати будь-які їх частини в особистих чи комерційних цілях.

9. Політика конфіденційності Гала-Маркету

9.1. Умови Політики конфіденційності та відносини між Вами та Гала-Маркетом, пов'язані з обробкою персональних даних, регулюються Законом України від 01.06.2010 № 2297-VI (Редакція станом на 15.12.2021).
9.2. Політика конфіденційності діє стосовно персональних даних, які Гала-Маркет отримав або може отримати від Вас при Реєстрації та/або оформленні Замовлення на Сайті, та необхідні для виконання зобов'язань з боку Гала-Маркету щодо товару, що набуває Вами та/або Вашого доступу до персоналізованих сервісам Сайту.
9.3. Ви погоджуєтесь, що використання Вами персоналізованих Сервісів Сайту означає Вашу беззастережну згоду з Політикою конфіденційності та зазначеними в ній умовами обробки Ваших персональних даних. У разі незгоди з якоюсь умовою Політики конфіденційності Ви зобов'язані негайно припинити використання сервісів та залишити Сайт.
9.4. Ви визнаєте, що Ваша згода на обробку персональних даних, надане Вами Гала-Маркету, поширюється на всі афілійовані особи Гала-Маркету.
9.5. Персональні дані Користувача, які збирає та обробляє Гала-Маркет:
9.5.1. Обов'язкові персональні дані, які Ви добровільно та усвідомлено надаєте про себе при Реєстрації та/або оформленні Замовлення на Сайті, необхідні в першу чергу для виконання зобов'язань з боку Гала-Маркету щодо товару, який Ви придбали, такі як:

 

  • ПІБ Користувача, який реєструється;
  • Контактний телефон Користувача;
  • Адреса для доставки Товарів.


9.5.2. Необов'язкові персональні дані, які Ви добровільно та усвідомлено надаєте про себе на Ваш розсуд, наприклад, , контактний E-mail Користувача, вік, стать, соціальне становище тощо, при Реєстрації на Сайті або в подальшому під час використання Вами будь-якого з персоналізованих сервісів Сайту.
9.5.3. Знеособлені дані, що автоматично отримують Гала-Маркет в процесі Вашого знаходження на будь-якій сторінці Сайту, за допомогою встановленого на Вашому пристрої програмного забезпечення: IP-адреса; інформація з cookie; інформація про пристрої, з яких ви заходите на сайт (тип пристрою, модель, версія браузера); інформація про Ваш браузер (або іншу програму, за допомогою якої здійснюється доступ до сервісів Сайту); час доступу, адреса запитуваної сторінки.
9.6. Гала-Маркет не перевіряє достовірність наданих Вами персональних даних та не здійснює контроль за їх актуальністю. Проте Гала-Маркет виходить з того, що Ви надаєте достовірні та достатні персональні дані з питань, які пропонуються у формі Реєстрації, та підтримуєте цю інформацію в актуальному стані. Всю відповідальність за наслідки надання недостовірних або недійсних персональних даних несете особисто Ви.
9.7. Гала-Маркет збирає та обробляє тільки ті персональні дані, які необхідні для використання Вами персоналізованих сервісів Сайту та/або придбання Вами Товару з каталогу Гала-Маркет на Сайті, а саме для:
9.7.1. прийняття, обробки та доставки Вашого Замовлення;
9.7.2. обробки та отримання від Вас платежів;
9.7.3. інформування Вас про стан Вашого Замовлення за допомогою електронних та SMS-повідомлень; направлення Вам SMS-повідомлення з кодом, необхідним для отримання замовлення в пунктах самовивозу при доставці Товару деякими службами доставки (Нова Пошта, Укрпошта, Делівері);
9.7.4. покращення якості роботи Гала-Маркет та супутніх сервісних служб;
9.7.5. надання Вам ефективної клієнтської підтримки;
9.7.6. надання Вам персоналізованих сервісів Сайту;
9.7.7. направлення інформації, пов'язаної з використанням Вами персоналізованих сервісів Сайту;
9.7.8. покращення роботи сервісів Сайту, зручності їх використання, а також для розробки нових шляхом отримання Ваших відгуків про діючі сервіси Сайту;
9.7.9. інформування Вас про заходи та акції, що проводяться Гала-Маркетом;
9.7.10. проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.
9.8. Щодо Ваших персональних даних зберігається їхня конфіденційність, крім випадків добровільного надання Вами інформації про себе для загального доступу до необмеженого кола осіб.
9.9. Гала-Маркет захищає Ваші персональні дані відповідно до вимог, що пред'являються захисту такого роду інформації, і несе відповідальність за використання безпечних методів захисту такої інформації.
9.10. Для захисту Ваших персональних даних, забезпечення їх належного використання та запобігання несанкціонованому та/або випадковому доступу до них, Гала-Маркет застосовує необхідні та достатні технічні та адміністративні заходи. Персональні дані, що надаються Вами, зберігаються на серверах з обмеженим доступом, розташованих в приміщеннях, що охороняються.
9.11. Гала-Маркет має право передати Ваші персональні дані третім особам у таких випадках:
9.11.1. Ви явно висловили свою згоду на такі дії;
9.11.2. передача необхідна для використання Вами певного сервісу Сайту або на виконання Договору, за яким Ви є вигодонабувачем, зокрема, передача службам доставки та поштовим службам для доставки та видачі Вам Вашого Замовлення. При цьому Гала-Маркет передає Ваші персональні дані на умовах збереження їхньої конфіденційності третіми особами.
9.11.3. передача передбачена українським законодавством у рамках встановленої законодавством процедури.
9.12. Ви маєте право в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надані Вами персональні дані, скориставшись функцією редагування персональних даних у розділі «Особисті дані» Вашого особистого простору.
9.13. Ви можете будь-коли вимагати видалення наданих Вами персональних даних, звернувшись до Служби клієнтської підтримки Гала-Маркету за адресою info@gala-market.com.ua.
9.14. Ви підтверджуєте свою повну добровільну згоду на обробку Гала-Маркетом Ваших персональних даних згідно з умовами Політики конфіденційності натисканням кнопки «Прийняти Угоду користувача» при Реєстрації, у тому числі на останньому етапі оформлення Замовлення на Сайті.
9.15. Ваша згода на обробку персональних даних діє протягом часу користування Вами Послугами Гала-Маркет.
9.16.Гала-Маркет повідомляє, що cookie відвідувачів/користувачів сайту записується на сайті www.gala-market.com.ua з метою аналізу поведінки відвідувачів/користувачів на сайті та оптимізації кампаній Рекламних партнерів. Дані, зібрані за допомогою cookie, є анонімними та персонально не ідентифікованими, і можуть бути використані Рекламним партнером для аналізу дій відвідувачів/користувачів сайту www.gala-market.com.ua.

 

 

ЧАСТИНА 2. Про придбання Товарів та Електронних книг

1. Загальні положення

1.1. Для здійснення покупки Товару та Завантаження Електронної книги з каталогу Гала-Маркет на Сайті та в Мобільному додатку Вам необхідно зареєструватися та надати дійсні та достатні дані, відомості про розрахункові (платіжні) інструменти та інші відомості, необхідні для виконання Гала-Маркетом своїх зобов'язань.
1.2. Ви погоджуєтесь з тим, що у разі зміни будь-яких наданих Вами даних, необхідних для належного виконання Гала-Маркетом своїх зобов'язань з продажу та доставки Товару та надання права використання Електронних книг, Ви зобов'язуєтеся негайно повідомити про це Гала-Маркет, надіславши відповідний лист до Служби підтримки клієнтів Гала-Маркета за адресою info@gala-market.com.ua.
При замовленні Товару Гала-Маркет перевіряє достовірність вказаного Користувачем номера телефону шляхом надсилання йому коду за номером телефону. Якщо Користувач не вкаже вірний код, Гала-Маркет відмовляє як новим, так і вже зареєстрованим Користувачам у можливості оформити замовлення.
1.3. Ви погоджуєтесь, що у разі невиконання та/або неналежного виконання Гала-Маркетом зобов'язань з продажу та/або доставки Вам Товару та надання права використання Електронних книг у зв'язку з наданням Вами недостовірних та/або недійсних даних про себе, а також невиконання Вами умов цього Угоди Гала-Маркет відповідальності не несе.
1.4. Ви визнаєте, що опис, що супроводжує Товар і Електронні книги, на Сайті не претендує на вичерпну інформативність і може містити неточності. Ви маєте право направити всі зауваження щодо неточного опису Товару в Службу клієнтської підтримки Гала-Маркет за адресою info@gala-market.com.ua.
1.5. Ви визнаєте, що Гала-Маркет докладає зусиль, щоб зовнішній вигляд, упаковка та характеристики Товарів відповідали описам, наведеним у каталозі Гала-Маркет на Сайті. Одночасно Гала-Маркет доводить до Вашого відома, що фактичні зовнішній вигляд, упаковка та характеристики Товару можуть відрізнятись від цих описів у разі асортиментного товару, а також у разі внесення змін до Товару безпосередньо виробником.
1.6. Товар, представлений у каталозі Гала-Маркет на Сайті, має всі необхідні сертифікати та повністю відповідає вимогам законодавства України, з якими Ви можете ознайомитись, звернувшись до служби клієнтської підтримки Гала-Маркет за адресою info@gala-market.com.ua.
1.7. Ви проінформовані, що ціна та наявність Товару та Електронних книг у Гала-Маркет змінюється на Сайті цілодобово без попереднього повідомлення про це та вказуються в індивідуальному статусі та докладній картці Товару та Електронної книги, що відображається у каталозі Гала-Маркет на Сайті.
1.8. Ви поінформовані, що Товар та його необхідна кількість резервується за Вами лише після обробки Вашого замовлення службою комплектації Гала-Маркет.
1.9. Ви поінформовані, що зміни складу Замовлення до його обробки співробітником операторської служби Гала-Маркет узгоджуються з Вами за телефоном. Ви погоджуєтесь, що за неможливості зв'язатися з Вами протягом 7 календарних днів, рахуючи дату оформлення Замовлення, для його погодження, це Замовлення буде анульовано.
1.10. Всі зміни складу Замовлення відображаються в Історії Замовлень у Вашому Особистому Просторі у формі повідомлень.
Для оперативного інформування про всі етапи стану Вашого замовлення Ви можете скористатися послугою «SMS-повідомлення». Послуга є додатковою та необов'язковою: вся інформація про стадії виконання замовлення своєчасно надсилається електронною поштою, а також зберігається в особистому розділі покупця. За замовчуванням послугу вимкнено. Рішення про необхідність SMS-повідомлення має прийматися Вами за кожним замовленням.
Гала-Маркет залишає за собою право ввести плату за послугу SMS-повідомлення.
Цим Ви поінформовані, що дана послуга є платною. Вибираючи послугу «SMS-оповіщення» за конкретним замовленням Ви погоджуєтесь на включення вартості послуги до складу Вашого Замовлення та на подальшу оплату даної послуги. Ви поінформовані, що вартість цієї послуги може змінюватися без попереднього повідомлення про це та вказується в особистому кабінеті при формуванні конкретного замовлення, а також у розділі SMS-повідомлення.
1.11. Вся інформація про придбані Вами Товари та завантажені Електронні книги з каталогу Гала-Маркет на Сайті відображається у Вашому Особистому Просторі в Історії Замовлень.
1.12. Гала-Маркет приймає оплату за Товар та Електронні книги в українській гривні відповідно до чинного законодавства України. При виборі безготівкової форми оплати конвертація валют відбувається автоматично.
1.13. Усі питання, пов'язані з придбанням Товару та Електронних книг з каталогу Гала-Маркет на Сайті, Ви можете надіслати до Служби клієнтської підтримки Гала-Маркет за адресою info@gala-market.com.ua.

2. Умови придбання Товару фізичними особами

2.1.Ви можете придбати Товар в Гала-Маркет, сплативши його такими способами: готівкою, кредитною карткою, електронними грошима, з рахунку мобільного телефону, подарунковим сертифікатом або балансом Користувача в Кабінеті. Електронні книги можуть бути оплачені такими способами: кредитною карткою, електронними грошима, з особового рахунку мобільного телефону або балансом Користувача у Кабінеті.
Доступні способи оплати (залежно від виду Замовлення, виду доставки, служби доставки та відділення) демонструються Користувачеві під час оформлення Замовлення.
Оплата Товару готівкою
Оплата Товару готівкою надається Вам при виборі послуг служби доставки (кур'єрська доставка або доставка до пункту самовивозу Гала-Маркет), а також послуг служб доставки Нова Пошта, Укрпошта та Делівері.
Оплата готівкою кур'єру (у разі кур'єрської доставки Товару) або адміністратору пункту самовивозу Гала-Маркет (у разі доставки до пункту самовивозу Гала-Маркет) при отриманні Вами Товару.
Оплата Товару та Електронних книг кредитною карткою
Гала-Маркет приймає інтернет-платежі за Товар та Електронні книги за такими кредитними картками: Visa, VisaElectron, MasterCard, та здійснює переказ коштів через Liqpay, Portmone або «Приватбанк». Оплата відбувається через виставлення інвойсу на e-mail через LiqPay, Portmone, повідомлення на телефон та Viber. Прямої оплати з сайту відразу після оформлення замовлення - немає. Це обумовлено тим, що перед оплатою оператори Гала-Маркет перевіряють склад замовлення на гарантовану наявність на складі.
Гала-Маркет доводить до відома, що безпека обробки інтернет-платежів гарантується LiqPay та «Приватбанком».
Оплата Товару та Електронних книг подарунковим сертифікатом Гала-Маркет або Балансом Користувача
Ви можете оплатити Товар сертифікатом Гала-Маркету або Балансом Користувача в Особистому Просторі. Ви можете сплатити Електронні книги Балансом Користувача в Особистому Просторі.
Для оплати Товару сертифікатом Гала-Маркет Вам необхідно, при оформленні Замовлення, вибрати спосіб оплати «Сертифікатом». Детальніше про оплату Товару сертифікатом Гала-Маркет, умовами його придбання та дії Ви можете дізнатися у розділі Допомога.
Для оплати Товару та Електронних книг Балансом Користувача Вам необхідно при оформленні Замовлення вибрати спосіб оплати «Балансом». Докладніше про оплату Товару та Електронних книг Балансом Користувача, умовах нарахування коштів на Баланс Ви можете дізнатись у розділі Допомога.
2.2. Цим Ви погоджуєтесь, що при оплаті Товару обраний Вами спосіб оплати не підлягає зміні з моменту оформлення Замовлення на Сайті.
2.3. Цим Ви погоджуєтесь, що підтвердження Замовлення, сплаченого електронними грошима, кредитною карткою, з особистого рахунку мобільного телефону, а також надання можливості Завантаження Електронної книги відбувається лише після підтвердження списання коштів на рахунок оплати Замовлення.
2.4. Ви підтверджуєте, що оплата Замовлення електронними грошима, кредитною карткою, з особистого рахунку мобільного телефону має бути здійснена протягом 1 календарного дня з моменту його оформлення на Сайті. Ви погоджуєтесь, що у разі несплати Замовлення після закінчення зазначеного терміну, Замовлення буде анульовано.
2.5. Цим Ви погоджуєтесь, що умови п. 2.4 та п. 2.5 Частини 2 цієї Угоди не поширюються на оплату товару готівкою, подарунковим сертифікатом або балансом Користувача.
2.6. Надані Вами при реєстрації адреси електронної пошти та номер телефону будуть використані для надсилання Вам відомостей в електронній формі, що ідентифікують касовий чек, що оформляється в момент розрахунку. Додатково Інтернет-магазин надсилає накладну на товар на паперовому носії.
Покупцем Товару/Електронної книги визнається особа, яка зареєструвалася на Сайті (Користувач). Треті особи, які є власниками банківських рахунків, з яких надійшла оплата за Товар/Електронну книгу, або які приймають Товар, вважаються представниками покупця, що діють від його імені. При цьому відомості в електронній формі, що ідентифікують касовий чек, надсилаються на адресу електронної пошти та номер телефону покупця, з особистого кабінету якого було зроблено замовлення.
2.7. Доставка Товару в населені пункти, розташовані за межами України, провадиться лише на умовах 100% передоплати за Товар та доставку.
2.8. Цим Ви підтверджуєте свою згоду з усіма умовами оплати Товару та Електронних книг, викладеними в цій Угоді..

3. Умови придбання Товару юридичними особами

3.1. Придбання Товару юридичними особами здійснюється шляхом укладення окремого договору або оформлення Замовлення на Сайті через Вашого представника.
3.2. Якщо окремий договір не оформляється, Ви можете сплатити Товар у Гала-Маркет безпосередньо зі свого розрахункового рахунку або засобами, визначеними у п. 2.1 Угоди.
3.3. Цим Ви поінформовані, що при оплаті Товару зі свого розрахункового рахунку Вам необхідно виконати наступні дії:

 

  • Надати реквізити електронною поштою zakaz@gala-market.com.ua або на вайбер 38 (068) 055 66 55;
  • Здійснити оплату протягом 5 робочих днів з моменту виставлення рахунку Гала-Маркетом;
  • Надати довіреність на представника з правом отримання Товару та з правом підпису на товарних (товарно-транспортних) накладних.

3.4. При оплаті Товару з розрахункового рахунку Ви погоджуєтесь, що:

  • Дата оплати Товару вважається дата надходження коштів на розрахунковий рахунок Гала-Маркет;
  • Відвантаження та доставка Товару здійснюється тільки після зарахування коштів на розрахунковий рахунок Гала-Маркет відповідно до обраного Вами способу Доставки.

3.5. Всі питання щодо взаємовідносин з юридичними особами Ви можете поставити до Служби клієнтської підтримки Гала-Маркет за адресою zakaz@gala-market.com.ua.

 

 

ЧАСТЬ 3. Про доставку Товару

1. Загальні положення

1.1. Гала-Маркет здійснює доставку Товару такими способами: служба доставки Гала-Маркет (кур'єрська доставка або доставка до пункту самовивезення), служби доставки Нова Пошта, Укрпшота та Делівері до їхніх відділень. Ви маєте право вибрати будь-який зручний для Вас спосіб доставки відповідно до умов доставки у свій регіон/країну або виходячи зі своїх уподобань.
1.2. Ви погоджуєтесь, що у разі неможливості передачі Вам Товару з Вашої вини, у тому числі порушення Вами терміну, протягом якого Ви зобов'язані забрати Товар, розцінюватиметься Гала-Маркетом як Ваша відмова від Товару. При цьому Товар повертається до Гала-Маркету, а Замовлення вважається анульованим.
1.3. У разі Вашої відмови від Товару, а також у разі відсутності замовленого Вами Товару, перерахована Гала-Маркет передоплата за Товар, за винятком витрат Гала-Маркет на доставку Товару, буде повернена Вам не пізніше ніж через 10 календарних днів від дати пред'явлення. При доставці Товару до інших країн у разі Вашої відмови від Товару передоплата за Товар та доставку Вам не повертається.
1.4. Вся інформація про терміни та умови доставки Товару викладена у розділі Доставка.
1.5. Усі питання, пов'язані з термінами та умовами доставки Товару, Ви можете надіслати до Служби клієнтської підтримки Гала-Маркет за адресою info@gala-market.com.ua.

2. Терміни та умови доставки Товару службою доставки Нова Пошта

2.1. Терміни доставки Товару службою доставки Нова Пошта в конкретне відділення приблизно 1-5 днів, в залежності від віддаленості регіону. Зазначені терміни є орієнтовними і можуть відрізнятися в обидві сторони.
2.2. Вартість доставки залежить від ваги Товарів, що входять до Замовлення, габаритів та не залежить від вартості Товарів. Вартість доставки конкретного замовлення можна прорахувати на онлайн-калькуляторі на сайті Нової пошти самостійно.
2.3. Ви зобов'язані забрати Товар з відділення Нова Пошта протягом 7 календарних днів з дня його надходження до цього відділення, про що Ви будете належним чином повідомлені. Продовження терміну зберігання Замовлення не передбачено. При отриманні Товару необхідно надати паспорт.
2.4. При отриманні Замовлення Ви зобов'язані перевірити асортименти, кількість, якість та вартість усіх Товарів, що входять до Замовлення. Ви погоджуєтесь, що, приймаючи замовлення, Ви (або Ваш представник) підтверджуєте належне виконання Гала-Маркетом Договору щодо комплектації Вашого замовлення та не маєте претензій до його доставки.

3. Терміни та умови доставки Товару службою доставки Укрпошта

4.1. Терміни доставки Товару службою доставки Укрпошта у конкретне відділення Укрпошта 3-14 днів. Зазначені терміни є орієнтовними і можуть відрізнятися в обидві сторони.
4.2. Вартість доставки залежить від ваги Товарів, що входять до Замовлення, та віддаленості обраного Користувачем відділення Укрпошта та не залежить від вартості Товарів. Вартість доставки конкретного Замовлення прораховується користувачем індивідуально на офіційному сайті Укрпошти.
4.3. Ви зобов'язані забрати Товар з відділення Укрпошта протягом 7 календарних днів з дня його надходження до цього відділення, про що Ви будете належним чином повідомлені. Продовження терміну зберігання замовлення не передбачено. При прибутті Товару у відділення служба доставки Укрпошта надсилає Користувачеві сповіщення про прибуття на номер телефону, вказаний Користувачем під час реєстрації.
4.4. При отриманні Замовлення Ви повинні перевірити склад замовлення, асортимент, кількість, якість та вартість Товарів безпосередньо на відділенні. Часткова відмова від вхідних до складу Замовлення Товарів, а також невикуп частини Товарів у службі доставки Укрпошти не передбачена. У разі виявлення невідповідності Товарів за асортиментом, кількістю, якістю та вартістю Вам необхідно направити відповідне звернення до Служби клієнтської підтримки Гала-Маркет за адресоюinfo@gala-market.com.ua . Розгляд звернення та повернення Товару здійснюються у порядку, передбаченому Частиною 4 цієї Угоди.

5. Терміни та умови доставки Товару поштовою службою Делівері

5.1. Орієнтовні терміни доставки зазначеной поштовой службою вказані на офіціальному сайті Делівері.
5.2. Ви погоджуєтесь, що Гала-Маркет не несе відповідальності за дотримання термінів доставки Товару Делівері. Проте, Гала-Маркет всіляко сприятиме належному виконанню Делівері прийнятих на себе зобов'язань щодо термінів доставки.
5.3. Цим Ви поінформовані, що вартість поштової доставки Товару розраховується з урахуванням Вашого місцезнаходження та тарифів відповідної поштової служби. З діючими тарифами Ви можете ознайомитись на сайті відповідної поштової служби.
5.4. Ви поінформовані, що згідно з Правилами всіх транспортних та поштових компаній, Замовлення, не затребуване Вами у поштовому відділенні протягом 7 днів, буде повернено Гала-Маркету, а також, що термін безкоштовного зберігання Вашого Замовлення у поштовому відділенні становить не більше 5 робочих днів.
5.5. У разі неотримання Вами Замовлення у терміни, встановлені Поштовим оператором у Ваш регіон, Вам необхідно звернутися з відповідним запитом до свого поштового відділення, надавши номер поштового відправлення Вашого Замовлення. Номер поштового відправлення Замовлення є доступним Вам з моменту його присвоєння в Історії замовлень в Особистому Просторі. Також Ви можете дізнатися його у Службі клієнтської підтримки Гала-Маркет за адресою info@gala-market.com.ua.
5.6. У разі незадовільної (негативної) відповіді поштового відділення на Ваш запит, Вам необхідно звернутися з відповідною претензією до Служби підтримки клієнтів Гала-Маркет за адресою info@gala-market.com.ua.

 

ЧАСТЬ 4. Про повернення та обмін товару

1. Загальні положення

1.1. Повернення або обмін Товару, отриманого в пункті самовивезення Гала-Маркет, а також повернення грошових коштів за такі Товари здійснюється у пункті самовивезення Гала-Маркет за місцем отримання Товару відповідно до порядку та строків, зазначених у цьому розділі Угоди.
1.2. Повернення або обмін Товару в регіонах з доставкою лише поштовими відправленнями здійснюється за допомогою поштової доставки.
1.3. Для здійснення повернення або обміну Товару Вам необхідно надіслати відповідне звернення до Служби клієнтської підтримки Гала-Маркет за адресою info@gala-market.com.ua. Розгляд заяви провадиться Гала-Маркетом протягом 7 календарних днів з моменту її отримання.
1.4. Повернення коштів готівкою здійснюється в пункті самовивезення за місцем отримання Товару при пред'явленні паспорта та Товару, що повертається. В інших випадках кошти будуть відображені на Вашому балансі в Особистому Просторі лише після отримання Гала-Маркетом Товару, що повертається. Повернення коштів за Товар у спосіб, застосований Вами при його оплаті, здійснюється за Вашим зверненням до Служби клієнтської підтримки за адресою info@gala-market.com.ua.
1.5. Ви погоджуєтесь, що при частковій відмові від Товару, якщо він є частиною комплекту або багатотомного видання (наприклад, книга в 2-х томах), повернення або обмін Товару здійснюється лише у повному комплекті.
1.6. Ви погоджуєтесь, що відмінність фактичних елементів дизайну, включаючи, але не обмежуючись кольором, формою чи оформленням Товару, від заявлених в описі на Сайті не впливає на його якість та не є порушенням умов Договору. Ви також не маєте права відмовитися від Товару належної якості, що має індивідуально-визначені властивості, якщо такий Товар може бути використаний виключно Вами.
1.7. Цим Ви поінформовані, що Гала-Маркет розглядає претензії, пов'язані з неналежною якістю друкарської продукції, тільки у випадках, коли така продукція містить прихований (друкарський або виробничий) дефект.
1.8. Цим Ви поінформовані, що під прихованим дефектом визнається:

 

  • перевернуті, пропущені, переплутані сторінки;
  • дзеркальне розташування тексту чи ілюстрацій;
  • некомплектність та непослідовність елементів блоку;
  • незапечатані сторінки, крім передбачених («білі» листи);
  • непродрукування (втрата елементів зображення), «блідий друк», здвоєний друк;
  • склеювання сторінок та пошкодження тексту або ілюстрацій під час розкриття;
  • зрізаний край тексту або ілюстрацій на полосі («зарізані» текст або ілюстрації);
  • текст або ілюстрації «пішли» в корінець;
  • неправильна вставка блоку в обкладинку, блок перевернутий, «чужий» блок;
  • дефекти припресування плівки (ламінація), відшарування та прориви плівки.

 

1.9. Прихованим виробничим дефектом є відсутність необхідних елементів, а також наявність зайвих непотрібних компонентів, які можуть спричинити шкоду, незручність або утруднення при використанні книгодрукованої продукції..
1.10. Ви поінформовані та згодні, що Гала-Маркет не розглядає та не приймає претензії, пов'язані з Товаром, що має сліди використання, включаючи, але не обмежуючись, пошкодження зовнішнього або внутрішнього вигляду (подряпини, збиті кути, рвані або брудні сторінки), зламані чи розколоті частини, деформація або випадання книжкового блоку, у разі коли зазначені в цьому пункті пошкодження були виявлені після передачі Товару Вам.
1.11. Всі питання щодо повернення або обміну Товару Ви можете задати в Службу клієнтської підтримки за адресою info@gala-market.com.ua. 

2. Повернення Товару належної якості

2.1. Ви маєте право повернути Товар належної якості протягом 14 календарних днів, не рахуючи дня передачі Вам Товару, якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, а також документи, що підтверджують факт та умови купівлі даного Товару на Сайті Гала-Маркет.
2.2. Повернення коштів за Товар належної якості, за винятком витрат Гала-Маркет на доставку Товару, буде здійснено не пізніше ніж через 10 календарних днів з дати Вашого звернення до Служби клієнтської підтримки за адресою info@gala-market.com.ua.
2.3. У разі якщо Користувач, обравши готівку як спосіб оплати Замовлення, при передачі йому Замовлення повертає та не оплачує Товар належної якості на суму понад 40% від загальної вартості Замовлення, Гала-Маркет залишає за собою право надалі відмовити Користувачеві у можливості оплати Замовлень готівкою та приступати до формуванню та доставці Замовлення для такого Користувача лише за умови попередньої оплати Замовлення Користувачем.

3. Повернення або обмін Товару неналежної якості

3.1. Ви маєте право повернути або обміняти Товар неналежної якості на аналогічний не пізніше ніж за 20 календарних днів з дня отримання Вами Товару.
3.2. Повернення грошових коштів за Товари неналежної якості буде здійснено не пізніше ніж через 10 календарних днів з дати Вашого звернення в Службу клієнтської підтримки за адресою info@gala-market.com.ua.
3.3. Ви можете обміняти Товар неналежної якості на аналогічний. У випадку відсутності аналогічного Товару, повернення грошових коштів, сплачених за товар неналежної якості, здійснюється не пізніше 10 днів з дати Вашого звернення в службу клієнтської підтримки за адресою info@gala-market.com.ua.

 

ЧАСТЬ 5. Умови Скачування Електронних книг

5.1. Відносно Скачування Електронних книг між "Гала-Маркет" та Користувачем вважається укладеним Договір на надання Користувачу прав використання Електронної книги.
5.2. Не пізніше 24 годин після отримання "Гала-Маркет" підтверждення списання коштів на оплату Електронної книги в особистому кабінеті Користувача з'являється можливість скачування Електронної книги.
5.3. Книги пропонуються для скачування в наступних форматах на вибір ПКористувача: fb2, epub, txt, a4.pdf, mobi, a6.pdf, pdf, zip.
5.4. Користувач має право відмінити як іще не оплачене, так і вже оплачене Замовлення до моменту першого Скачування Електронної книги, але не позніше 5 (п'яти) днів з моменту оформлення Замовлення. В цьому випадку грошові кошти за оплачене замовлення будуть повернені на баланс Користувача протягом 10 (десяти) календарних днів з моменту відміни Замовлення. За заявою Користувача повернення грошових коштів з балансу здійснюється способом, який був застосований Користувачем при оплаті. Після Скачування Електронної книги відміна Замовлення та повернення сплачених коштів неможливі.
5.5. Користувачу, що оплатив Електронну книгу, надаються наступні невиключні прававикористання творів, що входять до складу Електронної книги:
5.5.1. право Скачування Електронної книги необмежену кількість раз тільки на території, яка вказана в описі Електронної книги на Сайте.
5.5.2. право розташовувати та зберігати запис одної й тої ж Электронної книги в пам'яті декількох пристроїв, що належать Користувачу;
5.5.3. право читати тексти й прослушувати аудіофайли, які містяться в Електронній книзі;
5.5.4. право конвертувати скачані тексти й аудіозаписи Електронної книги в будь-які формати з метою їх читання або прослуховування Користувачем.
5.6. Зазначені права надаються без обмежень терміну.
5.7. Користувач зобов'язується використовувати Електронні книги зазначеними вище способами виключно в особистих цілях. Використовувати Електронні книги іншими способами заборонено.
5.8. Користувачу заборонено:
5.8.1. передавати або розсилати Твори третім особам як у повному обсязі, так і частково;
5.8.2. передавати публічно Твори по каналах мовлення, такиих як радіо, телебачення і т.п.;
5.8.3. відтворювати Твори, тобто виготовляти екземпляри Творів або їх частин у будь-якій матеріальній формі;
5.8.4. доводити Твори до загалу з використанням мережі Інтернет та інших цифровихх мереж, в тому числі разміщати Твори на будь-яких веб-сайтах, у мобільних додатках й інших ресурсах;
5.8.5. переробляти, змінювати або іншим чином переробляти тексти (аудіозаписи) Творів;
5.8.6. здійснювати будь-які інші дії відносно Творів, які порушують норми чинного законодавства.
5.9. У випадку порушення Користувачем зазначених заборон або використання Електронних книг способами, не переліченими в цій угоді, "Гала-Маркет" має право розірвати Договір з Користувачем на надання прав використання Електронної книги в односторонньому порядку, припинити доступ Користувача до Скачування як данної Електронної книги, так і всіх інших Електронних книг "Гала-Маркет", а також звернутися до суду за захистом своїх прав та компенсацією завданих збитків.

ЧАСТЬ 6. Про розділ Допомога

6.1. Цим Ви підтверджуєте, що ознайомились, зрозуміли та цілком погоджуєтесь з усіма умовами надання Послуг в інтернет-магазині "Гала-Маркет", викладеними в розділі Допомога.
6.2. Користувач має право звернутися з будь-яким запитанням, яке стосується його взаємодії з "Гала-Маркет", в Службу клієнтської підтримки за адресою info@gala-market.com.ua. Також "Гала-Маркет" надає Вам альтернативні способи зв'язку на Ваш вибір. Більш докладно контакти зазначені в розділі Допомога.

ЧАСТЬ 7. Про підтвердження Угоди

7.1. Ви маєте право відмовитись від підтвердження даної Угоди, у випадку якщо будь-яка його умова є для Вас неприйнятною.
7.2. Ви підтверджуєте, що Ваше прийняття Угоди (кнопка «Прийняти Угоду Користувача») значить Вашу цілковиту згоду з усіма його умовами без виключення, а також з усіма умовами розділів Допомога, Доставка.
7.3. Ви визаєте та погоджуєтесь, що Ваше звернення в операторську службу "Гала-Маркет" для оформлення Замовлення, так само як і Ваша реєстрація як Користувача на Сайті є підтвердженням Вашої добровільної згоди з усіма положеннями цієї Угоди.

Дата останніх змін 26.12.2021

Умови доставки

УКРПОШТА

  • БЕЗКОШТОВНО до відділення - від 200 грн
  • Відправка - 2 рази на день

НОВА ПОШТА

  • БЕЗКОШТОВНО до відділення - від 600 грн
  • БЕЗКОШТОВНО на адресу - від 3000 грн
  • Відправка - 2 рази на день
  • До 200 грн - тільки по передоплаті
  • Пакуємо самостійно

DELIVERY

  • БЕЗКОШТОВНО до відділення - від 300 грн
  • Відправка - кожен день
  • Тільки по передоплаті
*** Безкоштовна доставка не розповсюджується на плакати, офісну бумагу, дитячий транспорт та меблі